Rock & Roll!!!

Tjenare!

Oj, var ska man börja… ? Asså, det här med att skriva på en blogg är ju Jhonnys idé. Jag heter Karl och lirar gitarr sen jag var ett litet barn, Jhonny är vår trummis, basisten behöver vi inte ens nämna… han syns ändå aldrig när vi spelar.. när skämt åsido, det är Lukas och vår fantastiska sångerska som också står på synten är ingen mer och ingen mindre än min älskade syster Maja. (Maja, ser du, du kan sluta nu att slå mig, jag ger dig kärlek här).

Nä, men hör ni, vi är ett band som spelar lite covers, vi kallar oss då midnight sun cruisers och är JÄTTEKÄNDA (bland vänner och bekanta, kanske). Så den här bloggen kommer fokusera på det här med musik och grejer. Saken är bara det att vi är självlärda och visst, jag kan nog skriva en hel del om hur jag lirar min gitarr men där känns det som att det tar stopp men vi får se hur detta utvecklar sig. I skrivandes stund letar jag på nätet efter ”billig el fast pris”, ni kanske undrar varför? Vi ska nämligen flytta vår replokal, så då fick jag i uppgift att kolla upp ett sånt avtal som kan vara bättre nu när vi flyttar. Vi har alltid velat betala vår egen el. Det är en del prylar som drar ström, så det är viktigt för oss att ha koll på det där. Just nu lutar det åt att det blir Lumo Energi – lumoenergi.se, som får förse oss med el framöver.

Ja gott folk, vad ska vi säga mer, nä men hoppas på att vi får in en massa läsare! Jhonny tycker det här är en fantastisk idé, så jag får lita på honom, han jobbar på nån sån byrå som gör reklam på sociala medier, så han tycker att vårt band ska hänga med i den trendiga Facebook. Ja ja, hur som, vi hörs i ett annat inlägg.

Ta hand om er nu när det är corona! Tvätta händerna ofta!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *