Flyttröj

Hallå! 

Maja här.

Vår flytt till nya replokalen går finemang, allt har nu transporterats hit och vi har börjat packa upp och komma iordning med prylarna. Eller det kanske var en sanning med modifikation, grabbarna har packat upp. Jag får inte lyfta tunga saker för dem då de pjoskar med mig för att jag har ett litet pyre i min mage. Pyret är egentligen inte det minsta litet, tvärtom, magen står i vädret och jag väger minst hälften så mycket som en elefant nu och pyret spelar fotboll i magen om nätterna. Men vi ser väldigt mycket fram emot ankomsten och ska hålla en välkomstceremoni för hen och bandet ska såklart spela så hen vänjer sig på direkten, haha! Jag har gjort det klart och tydligt att så fort jag är mer rörlig igen kommer jag vara igång även med bandet mer. Man är väl en äkta hardcore rocker brud! 

Fast jag inte får bära för grabbarna tänkte jag ända ta itu med att måla om dörren, har fixat färg och den bästa färgskrapan!  Ska bli en oxblodsröd dörr med bandets poster på, tror det kan bli coolt. Jag gillar att måla och pyssla med sånt, min sambo är ju trots allt målare så en hel del har jag lärt mig av honom när vi målat om i varje lägenhet vi har flyttat till. Har blivit tre lägenheter genom åren tillsammans och fler lär det bli. Vi letar efter en större lya nu när pyret är på ingång. Det funkar som vi bor nu ett tag till men om ett år eller så vill vi nog alla tre att pyret får ett eget rum. Helst skulle jag vilja bo i ett hus så man kan spela utan att störa grannarna men det har vi inte riktigt råd med än så vi satsar på ett mindre hus så det åtminstone inte är lika många grannar att störa, haha. 

Nu jag lite grejer att fixa på datorn, administrationen sköter inte sig självt, även om killarna i bandet ibland verkar tro det. Har precis fixat en kanna svart kaffe och lyssnar på hur grabbarna i rummet intill försöker komma överens om var de ska placera trumsetet. Fattar inte hur svårt det kan vara, rummet har fyra hörn, ole dole doff, haha, och killar tycker att tjejer är komplicerade och krånglar till det för sig jämt. Ska nog ropa hit dom på kaffepaus snart. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *