Ny replokal, igen

Tjenare! 

Karl här idag, var ett tag sedan vi sist hördes, eller rättare sagt sen jag sist skrev här på bloggen. Det har varit fullt upp på sistone, när corona restriktionerna äntligen lättades började telefonen ringa igen och bokningarna strömmade in. Himla gött och kul att spela live igen inför publik, vi har saknat det må ni tro! Vi har laddat repertoaren med ett gäng nya låtar och är grymt taggade! Hittills under sommaren har vi haft minst ett gig i månaden, oftast fler, najs. Sedan i maj har vi mest spelat utomhus också så det är ju bättre ur corona synpunkt. Och ärligt talat, vad är bättre än en utomhus spelning och några bärs en ljummen sommarkväll?! Inget! Det är livet på en vacker pinne! 

Myndigheterna oroar sig för att ungdomarna typ har glömt bort att det pågår en pandemin men vi är bara tacksamma att det finns publik att spela för igen. Den enes nöd, den andres bröd… eller hur det nu va. Däremot har det varit en de krångel med hyresvärden för vår replokal så efter en del vändor och mycket funderingar bestämde vi oss för att leta efter en ny lokal. Till slut hittade vi en som alla var hyfsat nöjda med och har nu inlett projektet att flytta. Men det är sjukt mkt logistik och alla är rätt slitna efter allt med spelningar, jobb och familjeliv. 

Så vi har anlitat ett företag som ska hjälpa oss med logistiken, vi kör på multimodal transport, det blev snabbast och billigast så att det kombinerar flera olika transportsätt – helt klart värt pengarna och slippa allt krångel. När vi flyttade för ett år sedan ave det bara skoj att fixa allt själva, ni kanske minns hur grymt händig jag kände mig med min fällkniv, haha. Men det räckte med ett sådant projekt får erkännas. Maja är gravid i åttonde månaden dessutom så vi är en man – eller tja, kvinna – mindre och kände att vi vill satsa energin på spelningarna istället. Grymt nöjda över att vi lyckades lösa det så här nu och är peppade på att börja repa i den nya lokalen snart. 

Självklart kör vi på en hejdundrandes grym inflyttningsfest även i den nya replokalen, alltid ett bra tillfälle att samla gott folk och ha en kul kväll ihop. Håll utkik, datum för det hela kommer när vi har fått ordning på stället – vi hörs snart igen. 

Karl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *