Team-dag och målsättningar

Hallå där ute i stugorna!

Är ni bra på att sätta mål? Genom åren har man ju fått höra allt ifrån att ”ett mål utan en plan är bara en dröm”, ”Aim for the stars and you will touch the sky” och att man ska sätta ”SMARTA mål”. Jag tror dock att det är viktigare hur målet känns och hur viktigt det är för en att ta sig dit. Att fundera på hur man ska hålla motivationen upp när det tryter och vad man ska belöna sig med när man uppnår sitt mål.

Anledningen till att jag klurar på sånna här saker är för att vi ska ha en team-dag imorgon. Vi ska ha en hel dag för att fundera på vart vi vill ta oss med bandet, sätta mål och en plan. Jag tänker även att vi ska fila på vårt varumärke och hur vi visar upp oss online. Det blir nog en spännande dag!

Just nu sitter jag och gör lite research på bra övningar och tillvägagångssätt för målstyrning. Tror det är ännu viktigare när man är en grupp som vi och inte bara en enskild person. DOCK, ska jag tillägga att jag tror att det är jätteviktigt att känna till varandras personliga mål också. Så att alla känner sig sedda och hörda och att man medvetet kan stötta varandra.

Några utav mina ideer är i alla fall att vi ska göra en moodboard imorgon med tidningsurklipp på inspirerande bilder och sådan som kan förknippas med våra mål. Att vi alla ska visualisera vart vi ser oss om 5 år och spåna på om vi ska dra ihop egna spelningar, jobba upp samarbeten eller komma på något annat koncept.

Tror även att vi ska lägga lite krut på att se över våra låtar och klura på om vi ska skriva nya, träna in lite covers eller till och med satsa på en platta. Det är ju otroligt inne med LP-skivor igen så det hade varit roligt att starta ett sådant projekt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *